image


Om Reijo

Jag heter Reijo Palojärvi och är Master of KINOpractic Therapy, Certiferad och kvalitetssäkrad Massör genom Kroppspterapeuterna. Förutom dessa utbildningar har jag en del andra småkurser, som t ex Mobilisering och Bowen terapi.

Jag är 56 år och har genom åren utvecklat min egen filosofi när det gäller hälsa och välbefinnande. Många pusselbitar föll på plats när jag började min utbildning i KINOpraktik hos Svenska Kinopraktikskolan. Där lägger man t ex lika stor tonvikt på att behandla som att förstå psykologin bakom besvären och hur komplicerad varje människa är.

En stor del av utbildningen är att förstå människan bakom kroppen och att på ett lätt sätt förklara för patienterna/kunderna hur och varför deras problem uppstått. Vidare lägger man mycket stor tonvikt på personlig utveckling och personligt ansvar, vilket tilltalade mig.

Min behandlingsfilosofi är att vi två tillsammans ska få rätsida på dina besvär. Inte att jag ska manipulera din kropp så att du blir symptomfri, utan att vi som ett team ska hitta grundorsaken till dina besvär och åtgärda dem tillsammans. Detta är ett mycket mer holositiskt synsätt än den västerländska atomistiska grundsynen.

Vad jag behandlar:
 

Ryggvärk Axelsmärta Huvudvärk
Migrän Tennis- golfarmbåge Stress
Ischias Inkontinens Foglossningssmärtor
Arbetsrel. problem Idrottsskador Nackspärr